Sinds zaterdag 12 augustus hebben we er nieuw werk bij. Onder de vlag van Urban Umbrella hebben graffiti-kunstenaars uit Nederland, België en Brazilië hún visie op het thema Plaatsbepaling verbeeld. Ze speelden in op de cybermaatschappij, de fantasie en de natuur als bron van bestaan en de rol van de vrouw daarin. Ook het vormgeven aan je eigen leven, Je tag zetten is onderdeel van hun bijdrage.

Raemansky uit Eede bouwde een ruimte om tot een plek waar je haar kijk op Aardenburg kunt ervaren. En het kan zijn dat u binnenkort ergens in Zeeuws-Vlaanderen een bijzonder beschilderde auto tegenkomt. De mensen van Urban Umbrella transformeerden namelijk enkele door Garage Pieters uit Waterlandkerkje beschikbaar gesteld auto’s tot rijdende kunstobjecten. Garage Pieters en Urban Umbrella: bedankt!