Op zoek naar avontuur? Bij deze bent u door kunstenaars Leendert Van Accoleyen en Kasper De Vos van harte uitgenodigd op de kamp-residentie georganiseerd in het kader van de Biënnale Kunstenfestival Aardenburg.

Deze kamp-residentie is bedoeld voor iedereen die graag wil maken en spelen, in relatie met de omgeving. Een weiland aan de rand van Aardenburg, charmant dorpje en zijn bewoners in Zeeuws-Vlaanderen, Nederland. Op de weide is er de mogelijkheid tot knutselen, kamperen, wassen, eten, drinken, koken, dromen en slapen. Volgende activiteiten staan al gepland: vissen in het kanaal, fietstocht naar de zee, prospectie van oude grenspalen…

Deze residentie gaat van start op zondag 21 juli 2019 met een feestelijke opening om 16 uur en wordt op dinsdag 30 juli 2019 wederom feestelijk afgesloten. De periode van verblijf is zelf te bepalen. De residentie wordt financieel niet ondersteund, u wordt dus aangeraden zelf basismateriaal en proviand te voorzien (in overleg met de participanten).

Aardenburg ligt net over de Nederlandse grens en is met de wagen makkelijk bereikbaar. Op ongeveer twee uur fietsen vanuit Gent en één uur vanuit Knokke-Heist.

Voor vragen en meer informatie: Leendert Van Accoleyen (+32 499 507099) en Kasper De Vos (+32 484 275396).