In het artistiek programma van de tweede editie van de Biënnale Kunstenfestival Aardenburg praat auteur Vincent van Meenen in de reeks STPPNMETSCHRVNOEEIJE op zondag met een aantal collegaschrijvers. Zondag 14 juli 2019 was het de beurt aan gastdichter Bob Vanden Broeck.

Na de causerie bezochten de aanwezigen met de gastdichter een locatie die hem zeer aansprak. In dit geval was dat een werk van Ronald Ophuis in Huis Hoogerwerf. Een van de vrienden van Bob en Vincent heeft Ophuis wel eens geïnterviewd en vertelde daarover.

Tot slot was er een nazit in Casa Portiera ABC, de “opduikwinkel” van Stichting het Inktpotgenootschap met poëzie, literatuur en koffie. Het is tevens festivallocatie voor de schilderijen van Jorik Dzobava. Tijdens de nazit maakten de aanwezigen ook kennis met lokale dichters. Deze keer waren dat Johan Meesters en Rogier de Jong.

28 juli volgt Tijs van Bragt. Op 11 augustus komt André van der Veeke aan het woord.

Foto’s en video Henriette van Overbeek