Op zaterdag 31 juli 2021 organiseert het Bladelincomité in samenwerking met Erfgoedcomité Maldegem een uniek klassiek concert met als titel Ongehoord en Over Grenzen. De Oostenrijkse Prof. Dr. Peter Waldner brengt dansmuziek van 14 componisten, uitgevoerd op vier prachtig beschilderde facsimile’s van historische klavierinstrumenten uit de collectie van Christophe Bursens.

Het concert vindt plaats om 20.30 uur in de Sint-Petrus en Pauluskerk, in Middelburg bij Maldegem (België). De organisatoren omschrijven het concert als een ‘danse et joie de vivre’ op de toetsen van de barok. De deuren gaan open vanaf 20.15 uur.

In de rand

16.00 uur – Gidsbeurt “Middelburg, ooit stad, nu charmant dorp“ – Deelname € 5,00 

17.30 uur – Lezing ‘Barok met jeugdige Schwung! voor alle leeftijden’ door Dr. David Vergauwen – Inkom gratis, reservatie gewenst 

Praktisch 

Locatie: Sint-Petrus en Pauluskerk, Middelburgse Kerkstraat, Middelburg bij Maldegem (België)

Uur: 20.30 uur, deuren open vanaf 20.15 uur 

Reservatie: via email bladelincomite@gmail.com met vermelding aantal personen per activiteit “gidsbeurt”/“lezing”/“concert” 

Betaling: concert € 20,00 en gidsbeurt € 5,00 vooraf overschrijven op BE97 3701 7052 2249 t.n.v. Bladelincomité 

Coördinatie: Passion Beyond Bach

Download hier het uitgebreide programma (pdf) >>>

Met dank aan medeorganisatoren en sponsors: Gemeente Maldegem, Bladelincomité, Cultuurraad Maldegem, Christophe Bursens, Davidsfonds, Österreichisches Kulturforum, Kunstenfestival Aardenburg en AIKO Architecten & Ingenieurs