Bijna 100 vrijwilligers kwamen opdagen op de vrijwilligersmiddag op zondag 31 oktober 2021. Wat een fijne verrassing! Ze maakten kennis met KFA2022- curator Benedict Vandaele. Op basis van een eerdere selectie van kunstenaars door Sofie van de Velde en Jason Poirier Dit Coulier, zal Benedict ervoor zorgen dat de kunstenaars op een 20-tal locaties in Aardenburg (NL) en Middelburg bij Maldegem (BE) ook daadwerkelijk een plek krijgen.

De vrijwilligers vernamen ook meer over het ruime participatie- en randprogramma en de plannen voor een uitgebreider educatief aanbod voor kinderen en jongeren. We verklapten alvast dat er een tweede editie komt van het KunstLabo in samenwerking met CultuurEducatie Zeeuws-Vlaanderen.

Van de vrijwilligers die ons tijdens de vorige editie hebben geholpen, maar op deze middag niet aanwezig waren, heeft bijna iedereen laten weten dat ze aanstaande zomer weer meedoen. De groeiende vrijwilligersgroep komt niet alleen uit de twee gaststadjes, Aardenburg en Middelburg, maar ook uit de buurgemeenten en van nog veel verder!

Op de vrijwilligersmiddag hebben 20 nieuwe vrijwilligers zich aangemeld. En daar zijn we natuurlijk heel blij mee. We hopen dat de groep van 100+ zal doorgroeien tot zeker 150. Want onze plannen kunnen alleen doorgaan als er ook voldoende vrijwilligers zijn! Je kan je dus nog steeds aanmelden om ons te helpen in een van de werkgroepen: klussen, gidsen, educatie, sponsering en crowdfunding, suppoosten, promotie en reclame. Iedereen is welkom, of u nu veel tijd hebt of maar een uurtje, laat het ons weten.

Contact
Krysia Jongsma, coördinator vrijwilligers
e-mail
Tuimelsteenstraat 18, Aardenburg
+31 6 17 55 01 40 (mobiel) of +31 117 720 441