Wie heeft zin om de handen uit de mouwen te steken deze zomer, en als vrijwilliger een positieve bijdrage te leveren aan het mooiste kunstenfestival op de grens van West-Zeeuws-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Van 16 juli tot 4 september 2022 is iedereen die van het tweejaarlijkse kunstenfestival een succes wil maken van harte welkom: we hebben uw hulp nodig!

Als vrijwilliger leert u op een speelse manier meer over kunst en cultuur. U kunt ons helpen met de opbouw van het festival, het verdelen van posters en flyers in uw buurt, als onthaalmedewerker en als suppoost. Stuk voor stuk praktische taken. Door u voor het kunstenfestival in te zetten leert u nieuwe mensen kennen en spijkert u uw kennis over kunst en de geschiedenis van de prachtige omgeving bij.

We nodigen u als nieuwe vrijwilliger nu alvast uit voor het openingsfeest op zaterdag 16 juli en het slotfeest op zaterdag 3 september!

Meld u aan via email of via de info- en contactpagina.

Logos fondsen KFA2022