Delphine van Saksen-Coburg toont als speciale gast onder de titel ‘A Life’ een selectie schilderijen, neons en beelden tijdens Kunstenfestival Aardenburg.

Naast het officiële gedeelte van Kunstenfestival Aardenburg 2022, waarin kunstenaars als Koen van den Broek, Folkert de Jong, Johan Tahon, Nadia Naveau, Navid Nuur en Maria Roosen werk tonen, zal tijdens KFA22 van zaterdag 6 augustus tot en met zondag 28 augustus ook een speciale expositie (‘A Life’) te zien zijn met werken van niemand minder dan Delphine van Saksen-Coburg.

Foto Patricia Mathieu

Delphine van Saksen-Coburg groeide op in Londen waar ze tot 2003 actief was als kunstenaar, tot ze naar Brussel verhuisde. Ze heeft in korte tijd grote bekendheid verworven in de Europese kunstwereld met haar non-conformistische multimedia werken, die enerzijds uitblinken door levendigheid, kleur en humor en anderzijds door hun vaak expliciete taalgebruik universele thema’s als macht, identiteit en luxe scherp maar toch liefdevol fileren.

Tijdens KFA22 zullen schilderijen, werken op papier, neons en beelden te zien zijn. De expositie ‘A Life’ is te bezoeken voor bezoekers van Kunstenfestival Aardenburg 2022, en kwam tot stand in samenwerking met Guy Pieters Gallery.

Op 13 augustus 2022 vond een ‘artist talk’ plaats tussen Delphine van Saksen Coburg en Manuela Klerkx van The Art Couch.

Delphine van Saksen-Coburg in gesprek met Manuela Klerkx

Delphine van Saksen-Coburg en Manuela Klerkx

Manuela Klerkx, Delphine van Saksen-Coburg en Sofie Van de Velde

Manuela Klerkx, Delphine van Saksen-Coburg en Sofie Van de Velde