Op de laatste middag van de derde editie van Kunstenfestival Aardenburg, zondag 4 september 2022, zal de audio van de video Oysters for Naturalization, van de kunstenaars Marieke van Rooy & Domenico Mangano, live uitgevoerd worden en daarmee veranderen in een theatrale ervaring.

De performance vindt plaats in samenwerking met de contrabassist Dario Calderone, die speciaal voor deze video de muziek componeerde. Calderone heeft als contrabassist nationale en internationale bekendheid. Hij speelt onder andere bij het Nieuw Amsterdams Peil, Trio Feedback en Maze.

Met dank aan Stichting Stokroos.

Van 15 tot 17 uur. Plaats: Boerderij Oudkerk, Noordstraat 12, Aardenburg.

Komt u kijken? Dan betaalt u een vrijwillige bijdrage.

Mangano & Van Rooy (Foto Robert Goodman) en Dario Calderone (Foto Contraventifusta)

Foto Mangano & Van Rooy: Robert Goodman
Foto Dario Calderone: Contraventifusta