Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Arnon Grunberg in gesprek met Koen van den Broek

19/07 @ 19:30 - 22:00

€15,00
Arnon Grünberg - Foto Sander Voerman

Arnon Grunberg is helaas verhinderd deel te nemen aan het publieke gesprek met kunstenaar Koen van den Broek, vanavond om 19.30 uur in de Sint Baafskerk in Aardenburg. De avond gaat wel gewoon door: journaliste Jelle Van Riet zal in gesprek gaan met Koen van den Broek, dus u bent nog altijd van harte welkom!

Komt u naar het gesprek en reserveerde en betaalde u een of meerdere tickets dan krijgt u aan de kassa per ticket €5,00 korting. U krijgt ook de mogelijkheid voor een terugbetaling. Wie tickets bestelde en betaalde krijgt hiervoor een persoonlijk e-mailbericht.

——

Arnon Grunberg en Koen van den Broek, twee monumenten uit de Vlaams-Nederlandse culturele wereld, gaan met elkaar in gesprek. Moderator is Jelle Van Riet. Grunberg en Van den Broek hebben een uitgelezen internationale uitstraling.

KFA22 is best trots om hen in Aardenburg te mogen ontvangen. Van den Broek maakt verhalen met beelden. Grünberg sculpteert beelden met woorden. Een gesprek waar woorden en beelden elkaar ontmoeten. Noem het gerust een cultuurderby der Lage Landen.

Kaarten aan de kassa: €10,00.

Arnon Grünberg – Foto Sander Voerman

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
19/07
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Stichting Aardenburg Kunstenfestival
E-mail:
info@kunstenfestivalaardenburg.nl

Locatie

Sint Baafskerk
Sint Bavostraat 5
Aardenburg, 4527 CJ Nederland
+ Google Maps