TICKETS

ONLINE
Voor het evenement Jeroen Olyslaegers in gesprek met Johan Tahon op zaterdag 13 augustus, aanvang om 13.30 uur kunt u online kaarten bestellen. Hebt u een betalingsbevestiging gekregen via het online reserveringssysteem, dan hoeft u geen verdere actie te ondernemen. U krijgt in ieder geval een dag voor de start van de activiteit nog eens een bevestiging.

RESERVEREN VIA E-MAIL
Lukt dit niet of maakt u liever geen betalingen online, dan kunt u kaarten reserveren via info@kunstenfestivalaardenburg.nl. Gelieve uw naam, uw e-mailadres, het evenement en het aantal kaarten dat u wenst te reserveren door te geven.

AAN DE KASSA
Voor alle betalende activiteiten kunt u kaartjes kopen voor aanvang aan de kassa.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Comedy Café, met een lach en een traan

23/08 @ 20:00 - 22:00

Activiteiten - Comedy - Bruno Bittoun

Moet het altijd serieus zijn? Neen, toch. Daarom presenteert KFA22 een avond met stand-up optredens van welbespraakte woordkunstenaars, die de dingen van de dag overgieten met een grappige saus. Wees gerust: comedy is niet gevaarlijk, maar wel een aanslag op je lachspieren. Er zijn bijdragen van Raymond van de Ven, Johan Meesters, Bruno Bittoun (foto), en vele anderen. In samenwerking met ABC Casa Portiera.

We gaan tijdens de optredens met de pet rond voor uw vrijwillige bijdrage.

Gegevens

Datum:
23/08
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Aardenburg Kunstenfestival
E-mail:
info@kunstenfestivalaardenburg.nl

Locatie

’s Lands Welvaren
Kaai 4
Aardenburg, 4527 AD Nederland
+ Google Maps