Kunstenfestival Aardenburg biedt naast beeldende kunst een uitgebreid aanbod aan gesprekken, workshops, muziek, literatuur en activiteiten voor kinderen en jongeren. Hier vindt u het overzicht.

Di 19 juli 2022

Arnon Grünberg ontmoet Koen van den Broek

19.30 uur | Sint Baafskerk, Sint Bavostraat 5, 4527 CJ Aardenburg, Nederland

Arnon Grünberg en Koen van den Broek, twee monumenten uit de Vlaams-Nederlandse culturele wereld, gaan met elkaar in gesprek. Beiden hebben een uitgelezen internationale uitstraling. KFA22 is best trots om hen in Aardenburg te mogen ontvangen. Van den Broek maakt verhalen met beelden. Grünberg sculpteert beelden met woorden. Een gesprek waar woorden en beelden elkaar ontmoeten. Noem het gerust een cultuurderby der Lage Landen.

Toegang: € 15,00

Arnon Grünberg - Foto Sander Voerman

Arnon Grünberg – Foto Sander Voerman

Koen van den Broek - Foto Lee Jae An

Koen van den Broek – Foto Lee Jae An

Za 13 augustus 2022

Jeroen Olyslaegers ontmoet Johan Tahon

13.30 | Sint-Petrus en Sint-Pauluskerk, Middelburgse Kerkstraat, 9992 Middelburg, België

Jeroen Olyslaegers en Johan Tahon, zijn nog twee monumenten uit de Vlaams-Nederlandse culturele wereld, en ook zij gaan met elkaar in gesprek. Beide namen zijn ver buiten de grenzen bekend. Met trots ontvangt KFA22 beiden in Middelburg. Tahon laat beelden spreken. Olyslaegers spreekt met beeldende woorden. Ook deze cultuurderby der Lage Landen is een topper in het activiteitenprogramma.

Toegang: € 15,00

Jeroen Olyslaegers - Foto Stephan Vanfleteren

Jeroen Olyslaegers – Foto Stephan Vanfleteren

Johan Tahon - Foto Ronny De Coster

Johan Tahon – Foto Ronny De Coster