Che-Yu Hsu - Portret

Che-Yu Hsu

Het werk van Che-Yu Hsu (°1985, Taipei, Taiwan) bestaat voornamelijk uit animatie, video en installaties die de relatie onderzoeken tussen media en herinneringen. Hierbij ligt de focus niet enkel bij het traceren van historische gebeurtenissen via media, er is tevens aandacht voor de constructie en visualisatie van private en collectieve herinneringen. Jeugdherinneringen en echte ervaringen vormen steeds de basis voor zijn werk, waarin hij vaak eigen filmfragmenten en virtuele animaties combineert.

Locatie: Kanunnik Andrieszaal, Kloosterstraat, Middelburg

Kunstwerk

The Making of Crime Scenes (2021) | Video installatie

Foto’s

Berichten

Projectiewand voor installatie Che-Yu Hsu

Enkele van de meer dan 100 vrijwilligers bouwden een groot projectiescherm in de Kanunnik Andrieszaal in Middelburg voor het werk van Che-Ye Hsu. Met vereende krachten is het enorme scherm overeind gezet. Het scherm krijgt nog een paar lagen witte verf.

Kunstenaars KFA2022 – Che-Yu Hsu

Che-Yu Hsu - Portret

Het werk van @cheyu_hsu bestaat voornamelijk uit animatie, video en installaties die de relatie onderzoekt tussen media en herinneringen. Hierbij ligt de focus niet enkel bij het traceren van historische gebeurtenissen via media, er is tevens aandacht voor de constructie en visualisatie van private en collectieve herinneringen. Jeugdherinneringen en echte ervaringen vormen steeds de basis voor zijn werk, waarin hij vaak eigen filmfragmenten en virtuele animaties combineert.

Meer over Che-Yu Hsu | Overzicht kunstenaars KFA22