De derde editie van Kunstenfestival Aardenburg, kortweg KFA22 vindt plaats van zaterdag 16 juli tot en met zondag 4 september 2022. In totaal kunt u in Aardenburg (Zeeuws-Vlaanderen, Nederland) en net over de grens in Middelburg bij Maldegem (Oost-Vlaanderen, België) een 33 kunstenaars op 20 locaties ontdekken.

In beide kernen vindt u de locaties op loopafstand. Aardenburg en Mddelburg zijn beide grensplaatsen en liggen ongeveer vier kilometer van elkaar gescheiden door een uitgestrekt polderlandschap. Pendelen tussen Aardenburg en Middelburg kan te voet, met de fiets of de wagen. Om alles te bekijken trekt u best een hele dag uit. Wit u enkel een glimp opvangen dan adviseren we u uw bezoek niet later dan 14.00 uur te starten.

Openingstijden

Dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur. Maandag gesloten.

Kaartverkoop

U kunt uw kaarten kopen bij de onthaal- en ticketbureaus in Aardenburg en Middelburg.

* Voor Aardenburg is dat Museum Aardenburg, Sint Bavostraat 3, 4527 CJ Aardenburg (NL)
* Voor Middelburg is dat Sint-Petrus-en-Pauluskerk, Middelburgse Kerkstraat, 9992 Middelburg (BE).

Wijziging toegankelijkheid locaties

Op zaterdag 20 augustus 2022 is er een uitvaartdienst in de Heilige Maria Hemelvaart-kerk, Weststraat 80 in Aardenburg. Daardoor is het werk van Koen van den Broek die dag NIET te bekijken.

Toegangsprijzen

* 18+ | € 15,00
* 13 tot en met 18 jaar | € 7,50
* Tot en met 12 jaar | gratis

Activiteiten

Kunstenfestival Aardenburg biedt naast beeldende kunst een uitgebreid aanbod aan gesprekken, workshops, muziek, literatuur en andere activiteiten voor volwassenen, jongeren en kinderen. Het overzicht vindt u hier.

kfa222 - header

Rondleidingen voor groepen

Bezoekt u KFA22 graag met een gids? Dat kan op dinsdag en donderdag in Aardenburg. Boeken voor groepen vanaf vier of meer personen, bij voorkeur een week vooraf, via e-mail.

Elke deelnemer (vanaf 13 jaar) betaalt €4,00 bovenop het toegangsticket. U rekent aan het onthaal af voor vertrek.

Groepen vanaf 10 personen worden gesplitst in twee of meer groepen, zodat de gidsen iedereen van de groep voldoende aandacht kunnen geven tijdens de rondleiding. De rondleiding start steeds om 13.00 uur aan Museum Aardenburg, Sint Bavostraat 3, Aardenburg.

Rondleidingen voor individuele personen

Elke vrijdagmiddag kunt u om 13.00 uur als individuele bezoeker aansluiten voor een rondleidingen met gids. Elke deelnemer (vanaf 13 jaar) betaalt €4,00 bovenop het toegangsticket.

kfa222 - header

Algemeen contactformulier

Een overzicht van de kunstenaars vindt u hier. Een overzicht van de locaties vindt u hier. Een kalender van de activiteiten vindt u hier. Een overzicht van het nieuws vindt u hier. Openingstijden en toegangsprijzen vindt u hierboven.

Vindt u niet wat u zoekt, neem dan contact op via ondertaand formulier. Bij enige urgentie zijn we te bereiken op +31 6 2309 8168.

    [recaptcha theme:dark]

    kfa222 - header

    Perscontact

    Oscar van Gelderen | Klik hier.