Selecteer een pagina

Info

De tweede Biënnale Kunstenfestival Aardenburg vindt plaats van zaterdag 29 juni tot en met zondag 18 augustus 2019.

De expositie met als thema Vrijheid Vandaag! is tijdens deze periode doorlopend te bezoeken op 12 locaties: 10 in Aardenburg (Nederland) en 2 in Middelburg (België).

Alle locaties liggen binnen Aardenburg en binnen Middelburg op loopafstand van elkaar. Op elke locatie is vaak werk van verschillende kunstenaars tezien. In totaal kunt u 40 kunstenaars ontdekken. Om alles te bekijken hebt u minstens halve dag nodig. Wij adviseren u daarom uw bezoek niet later dan 14.00 uur te starten.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Maandag gesloten.

Kaartverkoop

U kunt uw kaarten kopen bij het onthaal- en ticketbureau (in het voormalige pand van Van Daalen) aan de Marktstraat 3, Aardenburg.

 

Prijs

Standaardprijs: € 12,50
Groepen van 10 of meer: € 10,- pp
Jongeren tot 21 jaar: € 5,-
Kinderen tot 12 jaar: gratis

Rondleidingen voor groepen

Bezoekt u de Biënnale Kunstenfestival Aardenburg graag met een gids? Dat kan. Rondleidingen voor groepen van minimaal 5 personen zijn op aanvraag mogelijk op alle donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen van de hele festivalperiode, dus van 29 juni tot en met 18 augustus 2019.

Een rondleiding start om 14.00 uur bij de het onthaal- en ticketbureau aan de Marktstraat 3 in Aardenburg, en duurt ongeveer 2 uur.

Aanvragen van de rondleiding kan op de volgende manieren:
– op voorhand in het onthaal- en ticketbureau, Marktstraat 3, Aardenburg of via zihz@live.nl
– uitzonderlijk op de dag zelf tot 13.00 uur op de dag zelf het onthaal- en ticketbureau of via het telefoonnummer +31 6 57 71 90 48 (Ad)

Voor een rondleiding betaalt u per persoon het toegangsticket + € 4,-. U rekent aan het onthaal af voor vertrek.

 

Rondleidingen voor individuele personen

Indivuduele bezoekers kunnen aansluiten bij een groep. De groep die heeft geboekt bepaalt of dat kan. Voor een rondleiding betaal je per persoon het toegangsticket +  € 4,-.

 

Aanbod voor kinderen

Elke dag van het kunstenfestival kunnen kinderen vanaf 8 jaar een route volgen met vragen en opdrachten. Een formulier met vragen en opdrachten kan gratis opgehaald worden bij het onthaal- en ticketbureau, Marktstraat 3 in Aardenburg. Kinderen die het formulier weer goed ingevuld inleveren bij het onthaal- en ticketbureau, krijgen een ‘diploma kunstkenner’ cadeau!

 

Evenementen-agenda

De evenementen van het Kunstenfestival zijn ofwel gratis te bezoeken of rekenen een bescheiden toegangsprijs. Alle info (data, entree, locaties) vindt u onder artistiek programma en randprogramma. Ook andere organisaties organiseren activiteiten die u vindt onder Wat valt er nog te beleven?