Optreden gemengde zangvereniging CantabilePlus

 

Zaterdag 22 juni 2019 verzorgde CantabilePlus uit Breda een muzikaal intro op de tweede editie van de Biënnale Kunstenfestival Aardenburg. Het gemengd seniorenkoor trad op in de Heilige Maria Hemelvaartkerk in Aardenburg.

Koorleidster Maria Kuijpers-van Leeuwen en haar zanggezellen brachten liederen over de zee, van onder meer Whitacre, Copland, Gustav, Andriessen, Elgar en Gershwin.

Job Clement en Mike Chen, twee zeer getalenteerde jongeren uit Zeeuws- Vlaanderen speelden instrumentaal intermezzo pianowerken van Liszt en Rachmaninov.

Jong geweld in voormalige winkel Daansen

De voormalige winkel Daansen aan de Marktstraat in Aardenburg is tijdens de tweede editie van de Biënnale Kunstenfestival Aardenburg de broed- en werkplaats voor Troebel Neyntje, de samenwerking van een aantal jonge kunstenaars op initiatief van Idris Sevenans. Ze zijn er nu al aan de slag en ook tijdens het festival is er bijna elke dag wel wat te doen én te beleven.

Foto’s Henriëtte van Overbeek

De voorbereidingen in Huis Hoogerwerf

Een kamer van Huis Hoogerwerf, ook wel Het Gele Huis genoemd, ondergaat een metamorfose. In de tuin schiet een sokkel uit de grond. En wat staat er aan de zijkant van het huis? Vanaf 29 juni 2019 kunt u het eindresultaat komen bekijken…

Foto’s Henriëtte van Overbeek