Vrijwilligersteam, kom ons versterken

Het bestuur van de Stichting Aardenburg Kunstenfestival wordt bijgestaan door de Basisgroep vrijwilligers Kunstenfestival Aardenburg (foto hiernaast).

Het Kunstenfestival Aardenburg doet een beroep op meer dan 100 vrijwilligers. Zij helpen mee met de opbouw van installaties en het inrichten van de tentoonstellingen, ze zijn gedurende de festivalmaanden gastheer of gastvrouw en werken als suppoosten bij één van de locaties. Anderen zetten zich in voor de sponsoring en de promotie.

Word vrijwilliger
Als vrijwilliger heb je de kans mee te werken aan een uniek festival. Je ontmoet de kunstenaars en doet allerlei leuke contacten op. Maar je helpt ook de leefbaarheid van Aardenburg en West-Zeeuws-Vlaanderen op peil te houden.

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? We hebben nog steeds vrijwilligers nodig! Voor één of meer momenten, voor een dag of de gehele festivalperiode.

Gastheren en -vrouwen kunnen zich melden bij Krysia Jongsma: krysiajongsma@gmail.com; tel. +31 (0)117 – 72 04 41.

Wie in een andere rol wil bijdragen, kan contact opnemen met Willem de Stigter: wdestiger@archistedes.nl; tel. +31 (0)6 – 23 09 81 68.